کیت تشخیص آلکالین فسفاتاز در شیر

800.000 تومان

فرآیند حرارتی شیر برای حفظ کیفیت پاستوریزاسیون و افزایش ماندگاری آن ضروری است. آنزیم‌های شیر به دلیل مقاومت حرارتی متفاوت، به عنوان شاخصی برای ارزیابی اثربخشی فرآیند پاستوریزاسیون استفاده می‌شوند. آنزیم آلکالین فسفاتاز (Milk ALK) یکی از مقاوم‌ترین آنزیم‌های شیر است که در اثر فراین پاستوریزاسیون غیرفعال می‌شود. بنابراین، عدم وجود فعالیت این آنزیم در شیر نشان‌دهنده اعمال حرارت بالا است.

کیت  تشخیص فعالیت آلکالین فسفاتاز در شیر شرکت کارمانیا پارس ژن، یک روش رنگ‌سنجی سریع و حساس برای تشخیص فعالیت آنزیم پراکسیداز در شیر است. این کیت امکان تأیید صحت پاستوریزاسیون را در مدت 5 دقیقه فراهم می‌کند.

احتیاط‌های استفاده

محلول موجود در کیت برای انسان دارای خطر می باشد، بنابراین از تماس با پوست اجتناب کنید.

کیت شامل معرف‌های لازم برای انجام ۵۰ آزمایش است.

شرایط نگهداری: دمای ۲ تا ۸ درجه سانتی‌گراد.

ماندگاری: مطابق تاریخ درج شده روی بسته‌بندی

Additional information

فرمت

24 تستی, 48 تستی

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “کیت تشخیص آلکالین فسفاتاز در شیر”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “کیت تشخیص آلکالین فسفاتاز در شیر”

Your email address will not be published. Required fields are marked *